Ochrana osobních údajů a Cookies

Bezpečnost Vašich osobních údajů je pro nás důležitá.

Zpracování osobních údajů probíhá v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně dalších zákonů a evropským nařízením GDPR, který hájí práva našich návštěvníků a zákazníků proti neoprávněnému zacházení s jejich údaji.

Správce údajů

Souhlasem udělujete nám, fyzickým osobám, Oldřišce a Josefovi Brandtlovi, aby v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů a nařízení GDPR zpracovávala jako správce osobní údaje dle podmínek níže.

V rámci naších webových stránek zpracováváme údaje, které nám můžete poskytnout v rámci vyplnění kontaktního formuláře, rezervačního formuláře nebo jiné aktivity související s Vaším dobrovolným sdělením osobních údajů.

Konkrétně zpracovávám následující údaje:

Vyplnění kontaktního formuláře:

  • Jméno a příjmení
  • E-mailová adresa
  • Telefon

Vyplnění rezervačního formuláře:

  • Jméno a příjmení
  • E-mailová adresa
  • Telefon
  • Délka rezervace vč. příjezdu a odjezdu

Osobní údaje obsažené ve formuláři spravujeme pouze za účelem odpovědi nebo vyřízení vašeho dotazu či poptávky. Vaše osobní údaje nejsou dále zpracovávány ani předávány.

Zpracování údajů můžete kdykoliv odvolat prostřednictvím e-mailu jos.bran@seznam.cz.

Další nepřímé údaje:

  • IP adresa
  • Soubory cookies pro účely nabízení relevantního obsahu a usnadnění procházení webových stránek
  • Informace o verzi prohlížeče a operačního systému pro zajištění správného zobrazení webových stránek

Veškeré osobní údaje, které zpracováváme, se snažíme v maximální míře zabezpečit proti jejich úniku nebo odcizení. Z tohoto důvodu omezujeme jejich manipulaci, kopírování, přenášení nebo přístup k nim jen pro nezbytně nutný účely, ke kterým jste nám udělili souhlas nebo je tento účel definován zákonem.

Naše webové stránky disponují HTTPS protokolem (platným SSL certifikátem) pro šifrované spojení mezi webem a uživatelem, díky čemuž se minimalizuje možnost jejich odcizení během přenosu dat (registrace, přihlašováni, odesílání v rámci formuláře apod.)

Cookies

V souladu s ustanovením § 89 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, vás tímto informujeme, že naše webové stránky www.ctyriruce.cz využívají cookies k identifikaci a sledování návštěvníků, kteří naše webové stránky používají.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace/vypnutí povolení sběru cookiespoužijte nápovědu vašeho prohlížeče. Má-li váš prohlížeč použití cookies povoleno, vycházíme z toho, že souhlasíte s využíváním standardních cookies.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

  • právo na přístup k osobním údajům,
  • právo na opravu, resp. doplnění,
  • právo na výmaz,
  • právo na omezení zpracování,
  • právo na přenositelnost údajů,
  • právo vznést námitku,
  • právo nebýt předmětem automatizovaného individuálního rozhodování s právními či obdobnými účinky, zahrnujíce i profilování.

Svůj požadavek napište na e-mail: jos.bran@seznam.cz